Thule Outset

  • Model: Thule Outset
  • 3.995,95€


Ervaar de revolutie in buitenleven

Met de verhoogde positie boven de grond biedt de Thule Outset autotent een comfortabele kampeeromgeving en een ontmoetingsplek zonder ongemakken zoals modder, insecten of ongelijk terrein. Het unieke ontwerp zorgt voor een snelle installatie op grondniveau, wat u veel moeite bespaart tijdens uw buitenavonturen.

Comfort van thuis

De tent biedt een panoramisch uitzicht en een ruim interieur, wat volop comfort biedt voor u en uw reisgenoten. Toegankelijkheid is een sleutelkenmerk van de Thule Outset. De lage hoogte maakt eenvoudige toegang mogelijk voor iedereen, inclusief kinderen, senioren en huisdieren.

Gemak staat centraal

Voor het monteren van de tent op de trekhaak van uw auto is slechts één persoon nodig, wat het opzetten gemakkelijker maakt. Nadat de tent is opgezet, kunt u deze eenvoudig loskoppelen van het voertuig voor een dagtocht. De tent kan veilig op de camping worden afgesloten, zodat u met een gerust hart weg kunt gaan.

Een slimme oplossing voor achterop de auto

Dankzij de positie aan de achterkant van uw auto is de Thule Outset een uitstekende keuze als u geen spullen op het dak wilt vervoeren of het dak vrij wilt houden voor andere items. De aerodynamische plaatsing van de tent achterop de auto zorgt ervoor dat het brandstofverbruik of het bereik van uw elektrische auto nauwelijks wordt beïnvloed.

Tags: outset, autotent