Bezorgen en afhalen

Waar blijft mijn bestelling?

U kan uw bestelling volgen via de link die u bij uw orderbevestiging verkregen hebt. Vanaf het ogenblik dat uw colli ons magazijn verlaten heeft ontvangt u een e-mail met een track & trace code en kan u uw pakket volgen. Indien u geen bevestiging krijgt of indien de verzending te lang duurt contacteer dan even onze klantendienst via e-mail (info@bosthonsport.be) of per telefoon  +032 11 52 66 18

Gratis montage?

U kan zeven dagen op zeven in onze store terecht voor het afhalen en monteren van uw bestelling, ongeacht of u online of in de winkel koopt. Wij monteren gratis alle bestelde producten en geven u advies & instructies mee over het gebruik en onderhoud van uw Thule-König product. Hou er rekening mee dat de montage van een fietsendrager of dakdragers met koffer een tijdje in beslag neemt gelieve u daarom steeds te houden aan het afgesproken uur van afhaling of montage en kom minstens een kwartier voor het afgesproken uur naar de winkel. Indien je het afgesproken uur en dag vergeten bent. Contacteer dan altijd even onze klantendienst via e-mail (info@bosthonsport.be) of per telefoon + 032 11 52 66 18 alvorens naar de store te komen zo bent u zeker dat alles voor u klaar ligt voor de afhaling of de montage op het afgesproken uur & dag.

Kan ik het Thule – König gamma ergens bekijken?

Onze store is reeds meer dan 30 jaar dé Thule specialist voor Limburg en omstreken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring, zijn gespecialiseerd in de Thule & König producten en staan u graag met raad en daad bij. In onze showroom vindt u een groot aanbod van Thule & König producten. U vindt bij ons niet enkel dakkoffers, fietsdragers, dakdragers, skidragers en sneeuwkettingen. Ook de meer speciale toepassingen zoals watersportdragers voor uw boot of kajak, ladderdragers en allerlei accessoires zijn in ons assortiment terug te vinden.
Bosthonsport heeft een grote voorraad aan Thule & König producten voor Limburg. Dus geen lange leveringstijden. Uw keuze is beschikbaar binnen de 2 tot 5 werkdagen.
Naast een ruime keuze, het beste advies en gratis plaatsing kan u in de winkel ook Thule producten huren en beroep doen op onze eigen hersteldienst.

Waar kan ik afhalen en mijn product laten monteren?

U kan zeven dagen op zeven in onze store terecht voor het afhalen van uw bestelling. Wij monteren gratis alle bestelde producten en geven u advies & instructies mee over het gebruik en onderhoud van uw Thule  & König product. Hou er rekening mee dat de montage van een fietsendrager of dakdragers met koffer een tijdje in beslag neemt en kom minstens een kwartier voor het telefonisch afgesproken uur naar de store. Een online besteld product kan enkel opgehaald worden mits overleg van de afhaal dag en uur van de orderbevestiging het voorleggen van een betaalbewijs en een geldig identiteitsbewijs .
Contacteer altijd even onze klantenservice via e-mail (info@bosthonsport.be) of per telefoon +32 11 52 66 18 alvorens naar de store te komen zo bent u zeker dat alles voor u klaar ligt voor de afhaling of de montage.

Onze hoofdzetel en store bevindt zich hier:


Bosthonsport
Grote Baan 61
3530 Houthalen-Helchteren