Bosthon Sport

Historiek

Sinds de beginjaren 80 woedt de passie en wintermicrobe in ons lichaam.

Met het reisbureau, gespecialiseerd in wintervakanties met een all-in formule, is onze reis- & wintervakantiemicrobe begonnen. Om de klanten een totaalpakket aan te bieden, hebben we in 1986 de sportwinkel met wintermateriaal aan ons etablissement toegevoegd. 
Met de vakantie, autocarbedrijf en het materiaal in handen misten de klanten enkel nog de mogelijkheid om alles te vervoeren met hun eigen wagen. Thule is in het begin van de jaren 80  met de ideale oplossing op de proppen gekomen … de skihouder en de dakkoffer. We waren toen de eerste verhuurder in België van deze producten. In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste retailers  van Thule.

We werken samen met Thule omdat we kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel dragen. Hierin scoren zij zeer hoog samen met de filosofie “ Bring your life” . Daardoor kunnen wij blijven streven naar geüpdatete en vernieuwde Thule ontwikkelingen met de uitstekende service die wij onze klanten willen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring en overname van enkele partners  in deze branche, heeft ons personeel de nodige knowhow om u vakkundig te adviseren en begeleiden.

We verlenen u dan ook uiteraard een volledige service, van advies bij uw aankoop, tot installatie, indienststelling, service  en nazorg/onderhoud  na verkoop.


BOSTHON Sport is een iso-gekwalificeerd bedrijf waarbij Hugo Thonnon preventie adviseur is.     
Dit is uniek in deze branche!  

Safety first and second

Wanneer u voor Thule kiest, kunt u ervan op aan dat u één van de veiligste en meest geteste vervoersoplossingen krijgt die er zijn, verpakt in een stijlvol design en met onze karakteristieke slimme functies. 
ISO 9001 is a series of documents that define requirements for the Quality Management System Standard.

Waarom nieuw kopen bij BOSTHON Sport!

  • Erkend dealer en concept store van België!
  • A-gelabelde THULE klasse!
  • 5 jaar verzekerde THULE garantie!
  • Steeds de beste en goedkoopste online prijs!
  • Alles wordt door ons steeds in dienst gesteld!
  • We nemen steeds alle aangekochte (dakdraagsystemen) artikelen  terug bij aankoop van een nieuwe wagen!
  • We verkopen geen Pack and Go systeem maar plaatsen en monteren (in uw bijzijn) alles op de wagen volgens de norm (aerodynamica en daklijn van de wagen!), geven u instructies én een risico analyse op basis van het rijden en plaatsen van het Thule dakdraagsteem met dakkoffer mee!
  • De aangekocht dakkoffer en het dakdraagsysteem worden steeds GRATIS door onze servicedienst in dienst gesteld.

Onze troeven

Ervaring

BOSTHON Sport  is reeds meer dan 30 jaar dé Thule specialist voor Limburg en omgeving. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring, zijn gespecialiseerd in de Thule & König producten en staan u graag met raad en daad bij.

Vast winkelpunt

In onze showrooms vindt u een overzicht van alle Thule – König producten. U vindt bij ons niet enkel dakkoffers, fietsendragers, dakdragers, skidragers en sneeuwkettingen. Ook de meer speciale toepassingen zoals watersportdragers voor uw boot of kajak, ladderdragers en allerlei accessoires zijn in ons assortiment terug te vinden.

Voorraad

Bosthonsport heeft de grootste voorraad Thule producten in Limburg. De meeste artikelen zijn onmiddelijk na de bestelling leverbaar, andere artikelen nemen 2 tot 5 werkdagen in beslag.

Service

Naast het ruime aanbod, het advies, de instructies en de gratis plaatsing kan u tevens  alle Thule & König  producten huren én tevens beroep doen op onze eigen hersteldienst.

Erkend Thule Partner

Test centrum

Heel het aanbod   Thule & König producten kan bij ons uitvoerig getest worden onder deskundige begeleiding.

Terugnamemogelijkheden

Bij aankoop van een nieuwe wagen zijn er altijd mogelijkheden dat we de aangekochte artikelen terugnemen mits aankoop van een  gelijkaardig ander artikel. 

Indienststelling

Alle aangekochte artikelen worden steeds GRATIS in dienst gesteld.

Ecolifstyle

We aanvaarden ook papieren en digitale ecocheques als betaalmiddel.
Tweedehands verkoop van rental artikelen. Al onze rental-artikelen worden steeds elke 4de zaterdag in de maanden oktober [ einde zomereizoen] en mei [einde winterseizoen] te koop aangeboden.