Thule Chariot Sport 2 single zwart

  • Model: Thule Chariot Sport 2 single zwart
  • 1.549,95€


De Fietskar voor Atleten en Hun Kinderen

Superieur Gemak en Flexibiliteit

De Thule Chariot Sport 2 maakt trainen veilig, gemakkelijk en leuk, en biedt een naadloze overgang tussen fietsen, wandelen en hardlopen. Met een eenvoudige, met één hand te bedienen wielrotatie van 180 graden verandert de fietskar in enkele seconden in een kinderwagen. De vernieuwde trekhaak beschikt over een veilige montage met één klik en een geïntegreerd slot voor extra bescherming. Dankzij flexibele zitmogelijkheden voor één of twee kinderen voldoet de Thule Chariot Sport 2 aan de behoeften van elk gezin.

Verbeterde Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid staat voorop bij de Thule Chariot Sport 2. De geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat u onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent. Krachtige schijfremmen bieden de mogelijkheid om snel tot stilstand te komen, terwijl de eenvoudige en veilige trekhaakinstallatie telkens weer voor een correcte bevestiging zorgt. Alle Thule fietskarren worden onderworpen aan strenge crashtests in onze geavanceerde testfaciliteiten, zodat ze alle vereiste testnormen overtreffen.

Ultiem Kindercomfort met Duurzaam Design

De Thule Chariot Sport 2 biedt ongeëvenaard comfort voor kinderen dankzij de zachte, ergonomisch ontworpen stoelen. De uitstekende ventilatie zorgt voor een aangename, luchtige rit. Deze fietskar zet zich in voor duurzaamheid met PFAS-vrije materialen die bestand zijn tegen zonneschade en die repareerbaar of vervangbaar zijn, wat de levensduur van uw aanhangwagen verlengt.

Een Modulaire Oplossing

Of u nu fietst, wandelt, jogt of zelfs skiet, de Thule Chariot Sport 2 is uw fitnesspartner voor alle seizoenen en terreinen. Met nieuw verbeterde jogging- en skisets (apart verkrijgbaar) zijn de overgangen tussen verschillende activiteiten soepeler en comfortabeler dan ooit voor zowel ouder als kind.